Τρόποι παράδοσης & Έξοδα αποστολής

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Prisma Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων. H εταιρεία αυτή συνεργάζεται με την ACS για την επαρχία και  έχοντας ένα δίκτυο 350 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, εγγυάται την άμεση (συνήθως εντός 24ώρου) παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, θα υπάρξει κάποιο επιπλέον κόστος για την παράδοση της παραγγελίας σας και ενδέχεται να χρειαστούν δύο 24ωρα για να παραδοθεί.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24 ωρών.

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

 

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός λεκανοπεδίου της Αττικής μόνο)
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών. Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 4ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

 

3) Παραλαβή από το κατάστημά μας στα Πετράλωνα Αττικής.

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το όνομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 08:00 - 15:00 & 17:30 -21:00 (Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή), 08:00 – 15:00 (Δευτέρα και Τετάρτη) ή Σάββατα 08:00 - 16:00 από το κατάστημά μας στα Πετράλωνα (Κειριαδών 149).

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 - 14:00.

Έξοδα αποστολής

1) Για παραγγελίες άνω των 30 ΕΥΡΩ, η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

2) Για παραγγελίες κάτω των 30 ΕΥΡΩ, για προϊόντα  βάρους έως 2 κιλά, η χρέωση για την παράδοση είναι 4 ΕΥΡΩ για όλη την Ελλάδα. Για προϊόντα  βάρους πέραν των 2 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1,30 ΕΥΡΩ για κάθε επιπλέον κιλό.

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:

θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

prisma courier prisma courier